HTML

túlélőkészlet

Nomádia túlélőinek blogja.

Friss topikok

  • Bütty: Szép, ez a kulcsos téma, nem is lehetett volna más, csak te XD, mi azért nem akartunk már az első ... (2011.10.18. 18:20) Nincs probléma!
  • fodorur: Sziasztok! Kösz a bejegyzéseket mindenkinek! Jó volt kicsit bepillantani az életetekbe! Ha jól érz... (2011.10.09. 21:28) Utazási élmények/Első benyomások
  • Bütty: Az is szép lehetettXD (2011.08.23. 20:03) A készülődés izgalmai

Címkék

Az első pár nap

2011.09.16. 16:56 Bütty

Halihó mindenki!

Első bejegyzés, a távoli Svédországból:

Rögtön az első napunk fantasztikusan indult, alapból ugye csak öten tudtunk elindulni, aztán egy egész napunk elment a stockholmi reptéren, ahol vagy két órát szenvedtünk mire megtaláltuk, honnan megy a gépünk:), majd az Arvidsjaur-ba tartó gépről rossz helyen szálltunk le, nem tudtuk, hogy máshol is megáll Arvidsjaur elött:), szóval késett a gép miattunk 15 percet, de végül csak megérkeztünk épségben, a reptéren pedig már várt minket, Jerry, valamint Sarah, és Juliane, az angol tanáraink, másnap pedig csatlakozott hozzánk Saci is szóval teljes a csapat, és mostantól semmi nem állhat az utunkba:)

Üdvözlünk mindenkit a távoli Németországban, és természetesen az otthoniakat is.

Bütyi

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nomadiamania.blog.hu/api/trackback/id/tr373232189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása